2024 Türk Modeli Adıyla Başladı

37 ülkeden katılımcının yer aldığı finalde Türkiye Güzeli İdil Berivan Karakuş birinci olurken, Azerbaycan Güzeli Narmin İsali ikinci oldu.

Şubat 7, 2024 - 15:55
Şubat 7, 2024 - 16:04
 0  77
2024 Türk Modeli Adıyla Başladı

Moda ve güzellik yarışması sektörünün 2024 yılındaki ilk başarısı bir Türk mankenin ismiyle başladı. Kurucusu ve başkanı Ali DURGUT'un düzenlediği Model of Turkey Yarışması'nı kazanan kadın modellerden İdil Berivan Karakuş, Gürcistan'da düzenlenen 25. Yılın Kraliçesi güzellik yarışmasında Türkiye'ye büyük ödülü getirdi.

Moda ve güzellik yarışması


37 ülkeden katılımcının yer aldığı finalde Türkiye Güzeli İdil Berivan Karakuş birinci olurken, Azerbaycan Güzeli Narmin İsali ikinci olurken, Gürcistan Güzeli, Kolombiya, Romanya ve Singapur da derece almış oldu.

Dünyanın Yükselen Yıldızları ödülleri çerçevesinde düzenlenen yarışmada İdil Karakuş, bir hafta boyunca defilelerde yer alarak ünlü moda tasarımcılarının tasarımlarına hayat verdi.

Top Model Of Turkey ve Universe başkanı Ali Durgut'un bu camiadaki Türk gençlerine çok destek verdiğini söyleyen İdil Karakuş, "Doğru insanlarla çalıştığınızda hedeflerin ve engellerin daha kolay olduğunu bir kez daha gördüm." Bundan sonra kariyerimde daha güçlü ve özel olacağım. Yarışmada "Komite tarafından dünyanın birçok yerindeki defilelere davet edileceğim ve Türkiye'yi temsil edeceğim" dedi.

Bu arada birçok modeli yurt dışındaki defilelere ve uluslararası yarışmalara taşıyan Top Model Of Turkey 2024'ün finalinin 05 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacağı açıklandı.

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Buraya Bakınız Bilgi paylaşım platformu olarak bilgilendirici içerikler, sektörel haberler ve sosyal haberlerin yanı sıra sağlık, yaşam ve güncel haberlere de yer vermektedir.